Battlefield 2042:n seuraava kausi tuo kaksi uutta karttaa

DICE on paljastanut tietoja tulevasta Battlefield 2042 -kaudesta.

11.1.2024 12:21

Battlefield 2042 -verkkoräiskinnän seuraavan kauden annista on saatu ennakkotietoja.

EA DICE on paljastanut Battlefield 2042:n tulevia päivityksiä pelin alkuvuoden 2024 tiekartalla. Studio kertoi samalla ensimmäisiä yksityiskohtia pelin seitsemännen kauden sisällöstä.

Battlefield 2042:n kuudennen kauden pidennetyn tuen aikana pelin kerrotaan saavan yhden isomman päivityksen, joka sisältää esimerkiksi uudistuksia karttakiertoon. Luvassa on myös uusi kiinalaista uutta vuotta juhlistava tapahtuma, joka käynnistyy 6. helmikuuta.

Helmikuun lopulla Battlefield 2042 -pelaajille on luvassa jälleen uusi päivitys sekä Arkangel Directive -tapahtuma. Tapahtuman myötä pelaajat pääsevät jälleen Control-pelitilan pariin sekä keräämään uusia palkintoja.

Maaliskuussa alkavan seitsemännen kauden yksityiskohdat esitellään lähempänä julkaisua. DICE kertoo kuitenkin jo nyt kauden lisäävän peliin kaksi uutta karttaa. Aiemmilla kausilla uusia karttoja on ollut vain yksi, joten luvassa on tavallista enemmän pelattavaa. Seitsemännen ja kuudennen kauden väli on kuitenkin myös tavanomaista pidempi, joten sisältöä on myös jouduttu odottamaan aiempaa kauemmin.

Lähde: DICE

Lisää luettavaa