Seuraava Zelda yllättää fanit näkemyksellään avoimesta maailmasta

Wii U:n The Legend of Zelda panostaa yllätyksellisyyteen valtavia avoimia maailmoja vilisevillä pelimarkkinoilla.

25.10.2015 11:55

Seuraava The Legend of Zelda yllättää avoimella maailmallaan.

Wii U:lle saapuvan Zeldan ilmoitettiin vuonna 2014 olevan laaja avoimen maailman kokemus, mutta enempää tietoa pelin toteutuksesta ei ole juuri saatu sittemmin. Pelisivusto IGN:lle antamassaan tuoreessa haastattelussa pelin tuottaja Eiji Aonuma kuitenkin kiusoittelee faneja suurin lupauksin: ilmeisesti miehen oma näkemys avoimesta pelimaailmasta on jokseenkin poikkeuksellinen.

– Saimme palautetta Skyward Swordista ihmisiltä, jotka toivoivat peliltä suurempaa avointa maailmaa. En voi mennä yksityiskohtiin, mutta toivon voivani toteuttaa avoimen maailman pelin yllätyksellisesti oman näkemykseni mukaan, Aonuma vihjailee haastattelussa.

Aonuman mukaan yllätyksellisyys on aina ollut tärkeää The Legend of Zeldalle pelisarjana. Vaikka tuotantotiimi kuuntelee fanien palautetta, harva parannusehdotus pääsee osaksi peliä sellaisenaan.

– Jos fanit tahtovat peliin jonkun tietyn elementin, alan pohtia, miten sen voisi tulkita uudella ja odottamattomalla tavalla, Aonuma kertoo.

Uutta The Legend of Zeldaa kaavaillaan näillä näkymin ensi vuoden puolelle. Tiedossa ei ole, tullaanko se julkaisemaan luvatun Wii U:n ohella Nintendon uudelle NX-konsolille.

Lähde: IGN, Destructoid

Lisää luettavaa