Brittikehittäjä Ninja Theory on kehittämässä jatko-osaa kiitellylle Hellblade: Senua’s Sacrificelle, Microsoftin alaisuudessa studiossa on otettu työn alle Senua’s Saga: Hellblade II, joka on rakennettu nimenomaan uuden sukupolven Xbox Series X -konsolin varaan.

Ensimmäinen silmäys Hellblade II:een saatiin osana The Game Awards -tapahtumaa julkaistua traileria, jonka kerrotaan koostuvan Series X:n tehoja heijastavasta pelimoottorikuvasta. Pelin nimen mukaisesti Melina Juergensin näyttelemä Senua on taas mukana menossa, joskaan hirveästi jatko-osan tarinasta ja teemoista ei ole muuten vielä kerrottu.

Alkuperäinen Hellblade herätti pari vuotta sitten huomiota erityisesti sillä, kuinka se pyrki käsittelemään päähenkilönsä kautta autenttisella tavalla psykoosia tekemällä työtä mielenterveysammattilaisten kanssa. Toistaiseksi mistään vastaavasta ei ole ollut puhetta, joskin olettaa sopisi, ettei jatko-osa unohtaisi juuriaan.

Parhaillaan Ninja Theory työstää myös lähitaistelukeskeistä verkkopeliä Bleeding Edge, joka julkaistaan Xbox Onelle ja pc:lle maaliskuussa.

Lisää luettavaa