Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint on paljastunut Ubisoftilta. Tulossa on jälleen kerran avoimeen maailmaan sijoittuva yksin ja yhteistyönä pelattava Ghost Recon -sarjan osa, mutta aivan suoraa jatkoa kahden vuoden takaiselle Wildlandsille ei ole ilmeisesti kuitenkaan tarjolla.

Breakpoint sijoittuu Tyynellämerellä sijaitsevalle fiktiiviselle Auroa-saarelle, joka toimii lennokkien valmistukseen erikoistuneen Skell Technology -yhtiön tukikohtana. Kaikki ei ole kuitenkaan kohdallaan Skellissa, miksi Ghost-erikoisjoukot lähetetään paikalle tutkimaan tilannetta. Nämä joutuvatkin heti saarelle saapuessaan entisistä erikoisjoukkojen sotilaista koostuvien Wolves-sotilaiden hyökkäämäksi ja ajautuvat näin ansaan vihollisten keskelle.

Ghostien heikompi tilanne tarkoittaa, että Breakpoint painottaa aiempaa enemmän erilaisia selviytymiselementtejä. Ympäristöihin on mahdollista piiloutua naamioinnin voimin, minkä lisäksi omien ja tovereiden kunnosta huolehtiminen on nostettu isompaan rooliin niin kuin myös ympäristöjen vaikutus näiden liikkeisiin. Edelleen tarjolla on kyllä runsaasti erilaisia ajoneuvoja monipuolisen peliympäristön tutkailuun. Räiskimään julkaisussa päästään neljällä eri hahmoluokalla, joita tuodaan saataville lisää jälkikäteen.

Tarinatilan ohella Breakpoint sisältää julkaisussa valmiiksi myös kilpailullisen puolen, joka mitä ilmeisesti ottaa mallia Wildlandsin Ghost War -puolesta. Peliin on yhtälailla suunniteltu tasaista julkaisun jälkeistä tukea, johon lukeutuu uusien hahmoluokkien ohella niin uutta tarinapuuhasteltavaa kuin jopa Ghost Recon -sarjan ensimmäinen raid-tehtävä.

Kauppoihin Ghost Recon Breakpoint saadaan 4. lokakuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Ohessa pelin julkistustraileri, ensimmäinen satsi pelikuvaa sekä yleistä informaatiohöpötystä.

Lähde: Ghost Recon Breakpoint (kotisivu)

Lisää luettavaa