Seikkaile ja selviydy – WoW-veteraanien Rend pian early accessiin

Frostkeep Studiosin perustajat ovat entisiä Blizzardin työntekijöitä. Pelistudion esikoispeli Rend saapuu pian early accessiin.

12.7.2018 10:51

Pohjoismaisista taruista ammentava Rend on pelattavissa Steamin early accessissa 31. heinäkuuta alkaen. Kyseessä on 60-pelaajan verkkomoninpeli, jossa pelaajat koettavat selviytyä joukkueensa voimin pelimaailman ankarissa olosuhteissa.

Peliä kehittävän Frostkeep Studiosin perustajat ovat entisiä Blizzardin työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana esimerkiksi World of Warcraftin luomisessa. Rend on vuonna 2016 perustetun pelistudion ensimmäinen teos.

Pelissä liitytään yhteen kolmesta osapuolesta, rakennetaan ryhmän tukikohtaa ja koetetaan selviytyä toisten ryhmien sekä maailmaa asuttavien hirviöiden hyökkäyksistä. Pelissä menestyy etsimällä resursseja ja artefakteja, ja hahmoaan voi kehittää haluamaansa suuntaan tekijöiden lupaaman edistyneen kykypuun avulla.

Pohjoismainen mytologia näkyy voimakkaasti pelimaailmassa ja sen historiassa: peli esimerkiksi sijoittuu ragnarökin, tarujen maailmanlopun, jälkeiseen aikaan.

Lähteet: Steam, PC Gamer, Rend: kotisivut

Lisää luettavaa