Peliyhtiö Sega on antanut päivityksen kunnianhimoista nimeä kantavasta peliprojektistaan.

”Superpeli”-työnimellä tunnetun projektin kehitystyö etenee vakaasti, yhtiö kertoo uusimmassa tuloskatsauksessaan. Katsauksen mukaan projektin tavoitteena on nostaa Segan sisällöntuotantoliiketoiminta seuraavalle tasolle globaalisti skaalautuvan ”superpelin” avulla. ”Superpelin” kuvataan ylittävän tavallisille peleille asetetut raamit, vaikka Sega ei toistaiseksi tarkennakaan miten se aikoo tämän tavoitteen saavuttaa.

Segan mukaan projektin on määrä rakentaa koko peliekosysteemiä osallistava peli, johon pääsevät mukaan pelaajien lisäksi myös striimaajat ja heidän katsojansa. Yhtiön aiempien kuvausten perusteella projekti jakautuu useampaan peliin, joita on jo työn alla useampia. Projektin hedelmistä on päästään nykysuunnitelman mukaan nauttimaan maaliskuuhun 2026 mennessä.

Sega kertoi ”superpelin” kehityksestä alun perin pari vuotta sitten. Yhtiö kertoi myöhemmin harkitsevansa myös NFT-teknologian hyödyntämistä pelissä, vaikka toimitusjohtaja Haruki Satomi toppuuttelikin viime vuonna puheita yhtiön NFT-suunnitelmista.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa