Ecco the Dolphin -seikkailupelejä Segalle tuottanut Ed Annunziata on seuraava yrittäjä, joka haluaa kokeilla onneaan joukkorahoituksen parissa. Mies on tiimeineen julkaissut tänään Kickstarter-palvelussa sivun projektilleen, joka kantaa nimeä The Deep Blue.

665 000 dollaria kaipaileva tekele on eräänlainen henkinen jatko-osa Annunziatan vanhalle delfiinisarjalla. The Deep Blue kertoo tarinan pitkälle tulevaisuuteen sijoittuvasta merestä, jonka asukkeja pelaajien on määrä päästä ohjastamaan esimerkiksi pulmanratkonnan ja tutkimisen merkeissä. Kaikki tämä sidotaan yhteen teemoihin, kuten ilmastonmuutokseen, evoluutioon ja sukupuuttoon.

Alustavasti kehittäjien on tarkoitus lähteä työstämään The Deep Bluesta yksinpelikokemusta. Mikäli tukea kuitenkin saadaan 50 prosenttia tavoitetta enemmän, tuodaan peliin mukaan yhteistyömahdollisuus ja muita moninpelielementtejä. Mikäli tavoitesumma sen sijaan jopa tuplataan, on Annunziatan tarkoitus muovata luomuksestaan peräti kokonainen massiivimoninpeli.

Annunziata uskoo saavansa The Deep Bluen ulos jo vuoden 2014 huhtikuussa Windowsille, Macille, ja iOS- sekä Android-laitteille. Tämän jälkeen mies toivoo vielä saavansa pelin niin Microsoftin, Nintendon kuin Sonynkin konsoleille.

Lisätietoja projektista löytää sen Kickstarter-sivuilta sekä oheisesta videosta. Pelin tämänhetkiseen prototyyppiin voi tutustua täällä.

Lisää luettavaa