Scribblenauts-kehittäjien kuolleeksi luultu roolipeli Anchors in the Drift osoittautuikin odotettua elävämmäksi – katso uusi traileri

5th Cell on julkistanut muutaman vuoden takaisen Anchors in the Driftin uudelleen.

29.1.2019 09:00

Scribblenauts– ja Drawn to Life -peleistään parhaiten tunnettu 5th Cell on julkistanut uuden trailerin mobiiliroolipeli Anchors in the Driftistä, joka saattaa osalle kilisyttää kelloja.

Kyseessä on alkujaan jo syksyllä 2015 yhteisörahoitusprojektina käynnistynyt tuotos, joka ei kuitenkaan koskaan saavuttanut tekijöiden hakemaa rahoitustavoitetta. Sittemmin projektista ei ole kuultu pihaustakaan.

Nyt julkaistu traileri esitteleekin pelin huomattavasti erilaisemmassa kuosissa, ja kuvailee sitä verkkopohjaiseksi ja yhteistyölliseksi mobiiliseikkailuksi. Traileri esittelee tarkemmin pelin viisi eri hahmoluokkaa sekä näyttää varsinaista pelikuvaa.

Eroavien hahmoluokkien lisäksi pelissä kehitetään omaa hahmoa keräämällä varusteita, avaamalla uusia kykyjä sekä parannuksilla. Lisäksi pelaajat voivat muodostaa omia klaaneja ja taistella heidän riveissä muita vastaan. 

Anchors in the Drift on kehitteillä iOS- ja Android-laitteille.

Lisää luettavaa