Sadepilviä ei näy, mutta uusi rata ja lisää autoja tupsahtaa huomenna Gran Turismo Sportiin

Torstaina on taas Gran Turismo Sportin päivittymisen aika, joskaan lupailtu sadeominaisuus ei ole välttämättä vielä osa sitä.

26.6.2019 19:12

Kesäkuun Gran Turismo Sport -päivitys on pian täällä ja taas kerran uuden sisällön kera. Lisää ajopelattavaa on luvassa huomenna torstaina, kun peli yltää versioon 1.40 uuden radan, viiden lisäauton ja tuoreiden GT League -haasteiden kera.

Uudet ajoneuvot ovat tällä kertaa Chevrolet Camaro Z28 ’69, Toyota Tundra TRD Pro ’19, Toyota Sports 800 ’65, Renault Sport Clio V6 24V ’00 ja fiktiivinen ”maailman nopein auto” Gran Turismo Red Bull X2019 Competition. GT League -lisäyksistä yksi uusi Endurance-sarja onkin omistettu kokonaan Red Bull -kiesille.

Uusi rata on vuorostaan Sardegna – road track, jolla kurvailemaan päästään fiktiivisissä italialaismaisemissa kolmessa eri asetelmassa. Samaan syssyyn Goodwood Motor Circuit -rata lisätään osaksi Circuit Experience -osuutta.

Sen sijaan aiemmin viikonvaihteessa väläytellystä sateesta kehittäjä Polyphony Digital ei ole maininnut mitään, kun se on puhunut torstaisesta päivityksestä, Päivityksen on kyllä kerrottu sisältävän myös ”muita ominaisuuksia, parannuksia ja korjauksia”, mutta yllättyä ei kannata, mikäli tiet eivät kostukaan vielä näin kesäkuussa.

Lähde: Gran Turismo (kotisivu)

Lisää luettavaa