Saadaanko PS5:stä ja Xbox Series X/S:stä uudet versiot? Kyllä, uskoo Take-Twon toimitusjohtaja

Strauss Zelnick uskoo puolivälin konsolimalleihin.

19.5.2023 09:48

Peliyhtiö Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick uskoo Sonyn ja Microsoftin julkaisevan päivitetyt mallit PS5:stä ja Xbox Series X/S:stä.

Zelnick kommentoi asiaa GamesIndustry-sivustolle antamassaan haastattelussa. Hän kertoo pitävänsä todennäköisenä, että nykyisen sukupolven konsolit saavat edellisen tapaan päivitetyt mallit elinkaaren puolivälinsä tienoilla.

Esimerkiksi tehokkaampi PS4 Pro -konsolimalli julkaistiin markkinoille kolmisen vuotta alkuperäisen PS4:n julkaisun jälkeen. Nykyisen sukupolven konsolien julkaisusta tulee loppuvuodesta kuluneeksi kolme vuotta, mutta laitteiden elinkaaren alun toimitusvaikeudet saattavat vaikuttaa myös mahdollisen päivitetyn version julkaisuaikatauluihin.

GamesIndustry tiedusteli Zelnickiltä myös konsolien elinkaaripäivityksen vaikutuksia Take-Twon liiketoimintaan. Hänen mukaansa edellisellä kerralla uusilla laitemalleilla ei ollut juurikaan vaikutuksia esimerkiksi Grand Theft Auto -pelisarjan omistavaan yhtiöön.

Zelnick kertoi haastattelussa lisäksi Take-Twon aikovan jatkavan edelleen Nintendon Switch-konsolin tukemista myös tulevaisuudessa. Nintendon on uumoiltu julkaisevan uuden konsolimallinsa mahdollisesti jo ensi vuonna, mutta Zelnickin kommenttien perusteella Switchille julkaistaan pelejä vielä jonkin aikaa uuden konsolin ilmestymisen jälkeen.

Lähde: GamesIndustry.biz

Lisää luettavaa