Rudeus Greyrat kumppaneineen taikoo itsensä pelialustoille kesällä maailmanlaajuisesti – paitsi Kiinassa

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Quest of Memories saa maailmanlaajuisen julkaisun kesäkuussa.

16.4.2024 17:00

Bushiroad Gamesin julkaiseman Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Quest for Memories -pelin virallinen X-tili uutisoi sunnuntaina, että peli on saamassa maailmanlaajuisen julkaisun (poislukien Kiina) kesäkuun 20. päivä. Peli julkaistaan Nintendo Switchille, PlayStation-konsoleille sekä Steamiin. Xboxin omistajat jäävät nuolemaan näppejään tämän osalta.

Pelissä tullaan kokemaan Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation -animesovituksen tarina pelimuodossa. Peli ei kumminkaan ole pelkästään pelisovitus animesta, vaan siinä on myös skenaarioita, joita ei animesarjassa ole nähty. Tämä sisältää muun muassa syvemmän katsauksen ensimmäisen tuotantokauden Demonimanner-seikkailuun Rudeusin, hänen pikkuserkkunsa Eris Greyratin ja demonisoturi Ruijerd Superdian kesken, kuin myös toisen seikkailijakomppanian seikkailut, joita ei animesarjassa nähty.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation perustuu Rifujin na Magonoten samannimiseen fantasiakirjasarjaan, ja se kertoo kotiinsa linnoittautuneesta miehestä, joka kirjaimellisesti heitetään bussin alle lähisukunsa toimesta. Tämä mies syntyy uudestaan Buenan maalaiskylään Rudeus Greyrat -nimisenä hieman pervona poikana, joka jo hyvin nuorena osoittautuu hyvin taitavaksi maagiksi. Sarjassa seurataan Rudeusin myötä- ja vastoinkäymisiä, joihin kuuluu jännittäviä seikkailuita, romansseja ja hänen kasvamistaan uuden alun saaneena ihmisenä taikamaailmassa, jota kansoittaa monenkirjava demonien, haltioiden, petokansalaisten ja ihmisten sakki.

Sarjasta on myös julkaistu suosittu animesarja, jonka toisen tuotantokauden toinen puolikas pyörii tällä hetkellä Japanissa viikoittaisena televisiossa.

Alta löytyy pelin tammikuussa julkaistu traileri.

Lähde: Pelin virallinen X-tili

Lisää luettavaa