Roolipelijätti The Witcher 3 siirtyy vuoteen 2015

CD Projekt on päättänyt lykätä The Witcher 3:n julkaisua ensi vuodelle. Tämän kuitenkin pitäisi olla vain hyvä uutinen pelaajien kannalta.

11.3.2014 19:53

CD Projekt REDin kuumeisesti odotettu roolipeli The Witcher 3: Wild Hunt nähdäänkin kaupoissa vasta ensi vuonna. Kehittäjät vahvistivat asian tiistaina kotisivuillaan julkaisemassaan avoimessa kirjeessä.

CD Projektin mukaan The Witcher 3 oltaisiin voitu saada julkaistuksi vielä vuoden 2014 lopulla, kuten alkujaan suunnitelmissa olikin, mutta lopulta kehittäjät päättivät kuitenkin tätä ajatusta vastaan. Nyt päämääränä on saada peli ulos helmikuussa, mikä sallii hyvin aikaa pelin viimeistelylle.

– Rakkaat pelaajat – me tiedämme, että monet teistä haluaisivat päästä pelaamaan The Witcher 3:a niin nopeasti kuin vain mahdollista. Olemme pahoillamme, että laitamme teidät odottamaan pidempään kuin te ja me alkujaan odotimme. Samalla uskomme pelin kuitenkin olevan odottamisen arvoinen ja että se kohtaa odotukset, jotka olette asettaneet meihin, CD Projektin kirjeessä kerrotaan.

The Witcher 3: Wild Hunt on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:lle. Peliä on kuvailtu muun muassa Skyrimia mittavammaksi avoimen maailman peliksi, joka tuo päätöksen Geralt Rivialaisen ainakin viimeisimmille videopeliseikkailuille.

Lähde: CD Projekt

Lisää luettavaa