Rockstar Games Launcher on nyt totista totta pc:llä – nappaa GTA: San Andreas ilmaiseksi

Rockstarillakin on nyt oma launcher-ohjelmansa pc:llä, mutta mitkä ovatkaan sen suunnitelmat moisen suhteen?

17.9.2019 18:19

Rockstarin pelejä voi halutessaan hankkia ja hallinnoida jatkossa pc:llä yhtiön omaa Rockstar Games Launcher -ohjelmaa hyödyntäen. Ohjelma sai yllättäen julkaisunsa näin maanantaina, kun sen lataussivu tupsahti osaksi Rockstarin Social Club -yhteisösivuja.

Rockstar Games Launcherin perusominaisuuksiin kuuluu niin kauppapaikka kuin sieltä ostettujen pelien käynnistäminen ja päivittäminen. Palvelu tukee yhtälailla pilvitallennusmahdollisuutta, ja mikäli koneelta löytyy asennettuna jo valmiiksi Rockstarin pelejä, voi niitä lisätä automaattisesti osaksi Rockstarin oman ohjelman pelikirjastoa.

Rajoitetun aikaa ohjelman lataajille tarjotaan ilmaista Grand Theft Auto: San Andreasta pc:lle. Muita ohjelman kautta myynnissä olevia pelejä ovat Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto 3, Max Payne 3, Bully ja L.A. Noire. Myös Grand Theft Auto V:n Shark Card -valuuttaa on tarjolla. Koska kyseessä on Rockstarin oma kauppapaikka, ei yhtiön tarvitse maksaa sen kautta tehdyistä pelimyynneistä esimerkiksi Steamin kaltaiselle välikädelle.

Rockstar ei ole tiedottanut toistaiseksi tarkemmin ohjelmaa koskevista suunnitelmistaan. Innokkaimmat ovat kuitenkin jo spekuloineet, josko Rockstar Games Launcherin saapuminen voisi olla yhtiön tapa valmistautua Red Dead Redemption 2:n kovasti pyydettyyn pc-julkaisuun. Ei olisi myöskään yllättävää, jos Rockstar haluaisi vastaisuudessa vähentää vielä isomminkin tarvettaan tehdä yhteistyötä Steamin kaltaisten kolmannen osapuolen tahojen kanssa  

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa