Rocket League se jatkaa vain paisumistaan – Xbox-versiosta myös vihiä

Uusi maksullinen lisäsisältöpaketti sekä myös ilmainen kartta tekevät tuloaan Rocket Leagueen vielä joulukuussa.

19.11.2015 00:14

Autopalloilupeli Rocket Leaguea varten on paljastettu jälleen yksi uusi lisäsisältöpaketti. Seuraava peliin tuotava pikkulisäri on Chaos Runiksi kutsuttu kokonaisuus, joka lisää tuttuun malliin peliin niin pari uutta autoa, uusia antenneja, hattuja, maalipintoja kuin renkaitaikin. Viisi uutta trophy-saavutustakin on tulossa.

Chaos Run tulee olemaan saapuessaan jälleen maksullinen lisäri peliin, mutta sen rinnalla kehittäjä Psyonix on julkaisemassa Rocket Leagueen myös kokonaan uuden ilmaisen stadionin. Wasteland-niminen uusi kenttä on tällä kertaa myös peräti varsin erilainen edeltäjiinsä nähden, sillä se on sekä tavanomaista leveämpi paikka kruisailla ympäriinsä että myös tavanomaista epätasaisempi pinnaltaan. Jopa boostipisteet on sijoitettu Wastelandissa erilailla kuin yleensä.

Suunnitelmissa Psyonixilla on julkaista Chaos Run joulukuun puolella, jolloin pelin on tarkoitus saada myös uusia mutaattoreja. Jo nyt Chaos Runista ja Wastelandista on kuitenkin nähtävillä pelikuvaa oheisesta videosta.

Vielä ennen vuoden päätöstä saatamme kuulla myös lisää sen suhteen, nähdäänkö Rocket League joskus myös muillakin alustoilla kuin pc:llä ja PlayStation 4:llä. Viime viikolla Red Bullin pelisivusto julkaisi nimittäin Psyonix-pomo Dave Hagewoodin kanssa tehdyn haastattelun, jossa varsinkin Xbox One -version mahdollisuudesta oltiin uteliaita. Hagewood ei vielä haastattelussa voinut sanoa mitään konkreettista, mutta lupaili, että jonkinlainen julkistus voisi olla vielä tulossa lähitulevaisuudessa.

Lähde: PlayStation Blog, Red Bull

Lisää luettavaa