Viiden vuoden taivalta juuri juhlinut Rocket League valmistautuu tekemään ison muutoksen toimintamalliinsa piakkoin. Vielä kesän aikana peli olisi tarkoitus muuttaa ilmaispeliksi, jolloin se  suuntaa myös Epic Games Storeen ja saa tuen alustojen väliselle edistymisen seurannalle.

Kehittäjä Psyonix lupaa, ettei ilmaisuus ole muuttamassa Rocket Leaguen ydinpelattavuutta. Aikeena kehittäjällä olisi silti tehdä samalla pelin valikoiden selaamisesta aiempaa helpompaa sekä uusia turnauksien ja haasteiden kaltaisia ominaisuuksia.

Epic Games Store -siirtymän myötä Rocket League vedetään myös pois Steamista uusien pelaajien saatavilta. Mikäli pelin on ostanut kuitenkin aiemmin Steamin kautta, voi sen pelaamista jatkaa normaalisti Valven pelipalvelua käyttäen.

Mitä tulee noin muuten Rocket Leaguen jo omistaviin pelaajiin, tarjotaan heille ilmaissiirtymän myötä joukko pieniä lahjoja, kunhan he ovat pelanneet peliä ainakin kertaalleen nyt ilmaispelijulkistuksen ja ilmaispelivaiheen alkamisen välillä. Tarjolla on niin muutama ylimääräinen esine niin kuin myös pääsy kaikkeen peliin tähän asti myytyyn Rocket League -brändättyyn lisäsisältöön. Useita varusteita ylennetään myös Legacy-tasolle ja pelaajat saavat käyttöönsä tittelin, joka osoittaa, mistä lähtien he ovat peliä pelanneet.

Lähde: Rocket League

Lisää luettavaa