Harmonix Music Systems on julkistanut jälleen yhden uusista peliprojekteistaan. Viimeisimpänä julkisuuteen on tullut nyt A City Sleeps, jonka on määrä saapua Steamiin lokakuun 16. päivä.

Harmonixille hieman epätyypillisesti A City Sleeps on sivulta kuvattu kahden tatin räiskintäpeli, mutta ei sentään täysin ilman musiikillista otetta. Pelissä soiva soundtrack elää pelaajan toimien mukana tuoden räiskintään omanlaistaan tunnettaan. Tämän ei ole tarkoitus olla kuitenkaan ainut koukku pelattavuudessa, vaan räiskinnästä pitäisi saada myös vaihtelevaa päähenkilö Poen vaihtelevilla kummituskyvyillä.

Pelin on kehittänyt Harmonixin Chroma-räiskintäpeliä työstänyt tiimi. Chroman Harmonix palautti aiemmin tänä vuonna suunnittelupöydälle, sillä se koki siinä olevan vielä paljolti parantamisen varaa.

A City Sleeps on parhaillaan jo ennakkotilattavissa Steamista pienin alennuksin. Perusversioltaan peli tulee tavanomaisesti kustantamaan noin 15 euroa, mutta myydäänpä siitä myös Deluxe Edition -nimistä versiosta, joka iskee 18 eurolla pelin mukaan myös sen musiikkiääniraidan.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa