Robottikultakuume johti maailmanloppuun, seuraavaksi alkaa rötöstely

Ruotsalainen Image & Form on paljastanut seuraavan SteamWorld-sarjaan kuuluvan pelin. Tuloaan tekee nyt varsin erilaiselta vaikuttava SteamWorld Heist.

16.9.2014 19:33

Kehutusta SteamWorld Dig -tasoloikkaseikkailusta tuttu ruotsalaispelitalo Image & Form on paljastanut seuraavan kokonaan uuden pelinsä. Tuorein studion nimike on SteamWorld Heist, joka nimensä mukaisesti vie pelaajat jälleen robottilehmipoikien kyllästämään höyryuniversumiin.

SteamWorld Digista poiketen SteamWorld Heist ei ole tällä kertaa kuitenkaan enää Metroidia ja Dig Dugia parittava pelikokemus. Sen sijaan luvassa on nyt avaruusseikkailu, jossa pelaaja värvää itselleen robottitiimin, jonka päämääränä on tutkia maailmanlopun kokeneen SteamWorld-universumin saloja ja taistella vuoropohjaisia taisteluja vastaan tulevien vihollisalusten sisällä.

Image & Formin mukaan SteamWorld Heist on odotettavissa kauppoihin ensi kevääksi. Vielä ei tiedossa ole kuitenkaan, mille alustoille se on tulossa. Mahdollisuuksia on sentään ainakin monia, sillä 3DS:llä alkunsa saanut SteamWorld Dig julkaistiin lopulta myös niin pc:lle, PlayStationeille kuin Wii U:llekin.

Lähde: Image & Form

Lisää luettavaa