Resident Evil Village päivättiin ja vahvistettiin myös vanhemmille konsoleille – pelikuvaa, Re:Verse -moninpeli ja PS5-erikoisdemo paljastuivat myös

Demo saatavilla jo tänään PS5:lle. Kaikki alustat saavat myöhemmin myös vielä erillisen toisen kokeiluversion.

22.1.2021 08:25

Resident Evil -sarjan uusin pääosa Resident Evil Village on saanut julkaisupäivän. Capcom vahvisti tuoreen verkkolähetyksensä yhteydessä, että peli nähdään niin PlayStation 5:llä, Xbox Seriesillä, pc:llä kuin myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella toukokuun 7. päivä.

Verkkolähetyksessä saatiin tietysti uusi pelikuvakatsaus myös peliin. Sen myötä tutustumaan päästiin tarkemmin pelin pahiksiin, ympäristöihin ja toimintaa, jossa suoran räiskimisen ohella puolustautuminen on Resident Evil 7:n tavoin oleellinen osa selviytymistä. Pulmanratkonnasta ja inventaariotetriksen paluusta saatiin niistäkin maistiaisia.

Tästä päivästä alkaen PS5-omistajat voivat ottaa maistiaisen pelin teknologiaan ja ympäristöihin Maiden-nimisellä visuaalisella erikoisdemolla. Se ei päästä vielä kokemaan Resident Evil Villagessa koettavaa toimintaa, vaan asettaa sen sijaan Maiden-nimisen hahmojen ohjaksiin tämän pyrkiessä löytämään tiensä ulos pelin yhtenä tapahtumapaikkana toimivasta linnasta.

Myöhemmin keväällä tulossa on myös toinen Resident Evil Village -demo. Koettavaksi se julkaistaan kaikille alustoille.

Resident Evil Villagen ostajat eivät ole jäämässä ilman myöskään moninpeliä. Capcom julkisti verkkolähetyksessään myös verkkotoimintapeli Resident Evil Re:Versen, jossa tutut Resident Evil -hahmot ottavat toisistaa mittaa kuuden pelaajan tappomatseissa ikonisissa Resident Evil -maisemien. Pelistä saadaan niin PS4-, Xbox One- kuin pc-versio, mutta uusilla konsoleillakin sitä voi toki pelata taaksepäin yhteensopivuuden voimin.

Resident Evil -sarjan lähestyvien 25-vuotissynttäreiden kunniaksi Ubisoftin The Division 2 saa myös pelisarjan mukaan teemoitettuja esineitä. Esineet ovat haalittavissa helmikuun 2. päivä aikaen ja ovat napattavissa nimenomaan vain rajatun ajan.

Lähetyksen voi katsastaa kokonaisuudessaan ohesta. Alla on erikseen irrotettuna myös Resident Evil Villagen ja Resident Evil Re:Versen uudet trailerit.

Lisää luettavaa