Rockstar työskentelee Red Dead Redemption -patchin parissa. Päivityksen on tarkoitus laittaa huijarit kuriin ja Rockstar myös totesi bannaavansa kaikki, joiden huomataan huijaavan.

”Haluaisimme antaa kaikkien Red Dead Redemptionin moninpelin pelaajien ja fanien tietää että olemme tietoisia muutamasta mädästä omenasta jotka ovat online-pelissä ja yrittävät tehdä kokemuksesta epämiellyttävän kaikille muille.”, sanoi Rockstar.

”Työskentelemme aktiivisesti vastataksemme niihin yksinäisiin väärinkäyttöihin joita tapahtuu.”, kertoi Rockstar todeten samalla, että PS3- ja Xbox 360-pelien patchin pitäisi saapua ”ensi kuussa”.

Rockstar myös varoittaa huijareita bannivasaran ikeen alle joutumisesta: ”Heidät, joiden havaitaan huijaavan, bannataan epäilyksettä Red Deadin online-maailmasta meidän määrittämäksemme ajaksi.”

Rockstarin mukaan päivityksessä on myös Free Roamiin uusi ominaisuus ”kiusaamisen” estämiseksi. ”Heille joita jatkuvasti kiusataan Free Roamissa annetaan mahdollisuus karata ”transportaamalla” ja valita heille mieluisa alue josta jatkaa peliä. Ja jatkuvasti kiusaavat tulevat kohtaamaan uuden haasteen – kun pelaaja saa kuuden tapon sarjan Free Roamissa, tulee hänestä ”Most Wanted”. Tämä ilmoittaa muille pelaajille kiusaajan statuksesta pelaajantappajana ja lähettää myös NPC-lainvalvonnan hänen peräänsä.”

Lähde: Computer and Video Games

Lisää luettavaa