PUBG-kehittäjä löysi pelistään uuden huijausmenetelmän, jota on käytetty jo yli 100 000 kertaa

Taistelu PlayerUnknown's Battlegrounds -huijareita vastaan jatkuu. Kehittäjä PUBG Corp kertoi tuoreimmista toimenpiteistään ja suunnitelmistaan.

25.1.2018 19:57

Huijarit ovat yhä yksi megahitti PlayerUnknown’s Battlegroundsin suurimmista riesoista. Peliä kehittävän PUBG Corpin väki on kertonut ottavansa huijariongelman vakavasti, mikä on johtanut muun muassa Kiinassa yli sadan huijarin pidätykseen.

Nyt PUBG Corp kertoi tuoreeltaan käyneensä läpi yli 10 miljoonan pelaajan tiedot ja useita miljoonia datalogeja. Toimenpiteen ansiosta kehittäjät ovat tunnistaneet täysin uudenlaisen huijausmenetelmän, jota on käytetty pelin sisällä jo yli satatuhatta kertaa. Havaittua huijausta ei haluttu paljastaa julkisesti, mutta kaikki menetelmää käyttäneet pelaajat suljettiin pois pelistä.

Taistelu PUBG-huijareita vastaan ei kuitenkaan jää tähän. Kehittäjän kiikareissa on täysin uudenlainen huijauksentunnistusjärjestelmä, jonka toivotaan tuovan helpotusta tilanteeseen. Tällä hetkellä PlayerUnknown’s Battlegrounds hyödyntää ainakin BattleEye-palvelua, joka on bannannut pelistä jo yli 1,5 miljoonaa huijaria.

Lisää luettavaa