PUBG: Battlegrounds -verkkopeliin on luvassa isoja uudistuksia tämän vuoden aikana, kehittäjä PUBG Studios on paljastanut.

Battle royale -buumin käynnistäneen verkkoräiskinnän lähitulevaisuuden suunnitelmia avattiin vuoden 2024 tiekarttavideolla. Videolla kehittäjät kertovat keskeisiä PUBG: Battlegroundsin varalle kaavailtuja uudistuksia.

Yksi keskeisistä uudistuksista on dynaamisesti tuhoutuvat peliympäristöt. Kehittäjän mukaan uudistus avaa pelaajille mahdollisuuden taktikoida tuhoamalla tiettyjä osioita rakennuksista ja hyödyntää niitä uusien hyökkäysreittien tai puolustusmuurien rakentamiseen. Toiminnon tarkoituksena on tehdä otteluista myös dynaamisempia luomalla odottamattomia tilanteita ja pakottamaan pelaajat muuttamaan pelitapaansa lennosta.

Tuhoutuvien ympäristöjen kerrotaan saapuvan peliin huhtikuun päivityksessä. Kyseessä on kuitenkin vasta ensimmäinen versio, jota parannellaan ja laajennetaan myöhemmissä päivityksissä.

Lisäksi kehittäjät paljastivat muita uusia toimintoja PUBG: Battlegroundsiin tämän vuoden aikana. Suunnitelmissa on esimerkiksi liikkumiseen käytettäviä köysiratoja, uusia pelimuotoja sekä parannuksia peliseuranhakuun. Peli aiotaan myös päivittää Unreal Engine 5 -pelimoottorille tämän vuoden aikana. Koko tiekarttavideo on katsottavissa alla.


Lähde: PUBG Studios

Lisää luettavaa