PS4:n uusi Gran Turismo karsii tuttuja ominaisuuksia

PlayStation 4:n GT Sport jää vaille dynaamista säätä ja päivän vaihtelua, ohjaaja vahvistaa.

31.5.2016 06:00

PlayStation 4:lle julkaistavan GT Sportin pelaajat saattavat jäädä kaipaamaan joukkoa aiemmista Gran Turismo -peleistä tuttuja ominaisuuksia.

Syksyllä ilmestyvän GT Sportin ohjaaja Kazunori Yamauhcin kertoi jo aikaisemmin, ettei peli ole täysiverinen jatko-osa Gran Turismo -sarjaan. Nyt Yamauchi on vahvistanut pelin jäävän vaille dynaamista sään vaihtelua sekä päiväkiertoa. Ominaisuuksien hyllyttäminen mahdollistaa Yamauchin mukaan GT Sportin kuvanlaadun ja suorituskyvyn parantamisen kisojen aikana. Pelaajat voivat yhä valita mihin aikaan päivästä kisa käydään, mutta säätila tai ajankohta ei vaihdu kisan aikana.

GT Sportin kehitystä seuranneet Gran Turismo -fanit ovat lisäksi huolestuneet mahdollisuudesta, ettei peli sisältäisi lainkaan perinteistä uratilaa. GT Planet -keskustelupalstalla julkaistujen GT Sportin sisältöä käsittelevät esitykset eivät nimittäin sisällä lainkaan viittauksia uratilaan. Uratilasta olemassaolosta ei toistaiseksi ole annettu virallista vahvistusta, mutta Yamauchin aiemmat lausunnot ovat viitanneet voimakkaammin verkkopeliä painottavaan julkaisuun.

GT Sport julkaistaan PS4:lle 18. marraskuuta.

Lähde: VG247, GTPlanet

Lisää luettavaa