PS4:n mittava 3.00-päivitys saapuu nyt keskiviikkona

Taas on aika päivittää PlayStation 4, sillä konsolin tuore 3.00-järjestelmäpäivitys julkaistaan keskiviikkona.

29.9.2015 20:46

Toivottavasti pidätte päivityksistä, sillä PlayStation 4 on saamassa jälleen yhden nyt keskiviikkona. Versionumeroa 3.00 kantavaa järjestelmäpäivitystä onkin kelvannut odottaa, sillä sen pitäisi lisätä konsoliin jälleen mukavan joukon uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Huomattavimmat uuden päivityksen tuomat lisät ovat mahdollisuus suoratoistaa videokuvaa pelaamisestaan jatkossa YouTubeen ja hyödyntää PlayStation Plus -jäsenenä vihdoin peräti kymmenen gigatavun kokoista pilvipankkia pelitallennustensa säilömiseen. Päivitys mahdollistaa myös esimerkiksi PNG-ruutukaappauksien ottamisen, videokuvan julkaisemisen Twitterissä ja Share Play -pyyntöjen lähettämisen kavereille.

Uuden päivityksen myötä PS4:n käyttöliittymä laajenee myös parilla uudella osiolla. Events-osio tarjoaa näistä mahdollisuuden pitää silmällä eri peleissä käynnissä olevia erikoistapahtumia, kun taas Communities-osiossa pelaajat voivat luoda omia yhteisöjään ja löytää näin esimerkiksi samanmielistä keskustelu- ja peliseuraa itselleen. PlayStation Plus -palvelun etujenkin seuraamisen pitäisi jatkossa helpottua, sillä palvelu saa käyttöliittymästä kokonaan oman osionsa.

Yksityiskohtaisen listan kaikista päivityksen uudistuksista löytää PlayStation Blogista.

 

Lisää luettavaa