PS4-päivityksessä bugeja – ongelmia konsolin käynnistyksessä ja YouTube-jaoissa

Äskettäin ilmestynyt PS4:n syyspäivitys on aiheuttanut osalle käyttäjistä ikäviä ongelmia konsolin käynnistämisen kanssa.

30.10.2014 08:00

PS4-konsolin tiistaina ilmestynyt mittava syyspäivitys toi ikäviä ongelmia osalle konsolin käyttäjistä.

Käyttäjät ovat kertoneet PS4:n järjestelmäversiossa 2.00 uudistetun lepotilan kärsivän viasta, jonka vuoksi konsoli ei toisinaan käynnisty ohjaimesta tai PS4:n hipaisunäppäimistä. Käynnistystä yritettäessä konsolin etupaneeliin ilmestyy keltainen vilkkuva valo osoituksena ongelmatilanteesta.

Sony on ohjeistanut käynnistysongelman kohtaavia käyttäjiä käynnistämään konsolin vikasietotilassa pitämällä virtanäppäintä pohjassa seitsemän sekunnin ajan. Kahden piippauksen jälkeen PS4:n tulisi käynnistyä vikasietotilassa, jonka jälkeen järjestelmäpäivityksen voi asentaa uudelleen valikon kautta USB-kaapelilla yhdistettyä DualShock 4 -ohjainta käyttäen.

Uutena ominaisuutena lisätty YouTube-jakaminen kärsii myös ongelmista. Käyttäjien palautteen mukaan YouTube-tilin linkittäminen PS4-konsoliin ei toimi kunnolla. Myös videoiden lataaminen YouTubeen on osoittautunut ongelmalliseksi.

Sony on kertonut selvittävänsä PS4-järjestelmäpäivityksessä ilmenneitä vikoja ja tiedottavansa asiasta saatuaan lisää tietoja käyttäjien kohtaamista ongelmista.

Lähde: GameInformer

Lisää luettavaa