Konami paljasti tänään Sevillassa järjestettävässä Pro Evolution Soccer 2008 -lehdistötilaisuudessaan julkaisevansa Pro Evolution Soccerin Wii-version ensi keväänä.

Lataa tästä video Wiin Pro Evolution Soccerista (50 Mt, wmv).

Lataa tästä toinen Pro Evolution Soccer 2008 Wii -video.
dsc02634.jpg

Greyhound-nimellä kulkeva japanilainen tuottaja Konamin Pro Evo -tiimistä esitteli pelin aikaista versiota. Hän kertoi, että kehitysryhmällä kesti aikansa kunnes he keksivät toimivan tavan rakentaa Pro Evo hyödyntämään Wiin ohjaimia.

screenshot_ck01.jpg

Pelatessa ruudulla näkee koko ajan kursorin, jota ohjataan Wiimotella. Syöttäminen tapahtuu klikkaamalla kursoria syöttökohteena olevan pelaajan päällä. Hienompaa on se, että nyt voi myös syöttää tyhjään tilaan. Pelaaja voi syöttää minne tahansa hän kursorilla osoittaa.

On vaikea kuvitella, kuinka hyvin tällainen mekaniikka toimii käytännössä, mutta se kuulostaa mielenkiintoiselta. Perinteisesti pelissä ohjataan aina pallollista pelaajaa, mutta nyt kursorilla voi valita pallottomia pelaajia ja komentaa heidät eri puolelle kenttää. Näin voi hallita koko joukkuettaan, mutta tämä kuulostaa samalla melko hankalalta.

Vetäminen tapahtuu ravistamalla Nunchuk-ohjainta. Paitsioansaa voi viritellä heiluttamalla ohjaimia puolustaessaan! Kaikki muut toiminnot, oman pelaajan liikuttamista lukuun ottamatta, on sijoitettu Wiimotelle.

Näin se toimii
interface_dribble.jpginterface_free.jpginterface_pass.jpginterface_space_pass.jpg

Pelin pitäisi sisältää valtaosan sarjan perinteisestä pelitiloista. Moninpeli onnistuu kahdella pelaajalla. Pro Evolution Soccer 2008 Wii (työnimi) ilmestyy keväällä 2008.

screenshot_cr03.jpgscreenshot_cr05.jpgscreenshot_crs01.jpgscreenshot_crs02.jpgscreenshot_fk02.jpgscreenshot_gpass02.jpgscreenshot_offside.jpgscreenshot_passgo.jpgscreenshot_side_space01.jpg

Lisää luettavaa