Prince of Persia: The Sands of Timen uusioversion kehityksestä on saapunut lisätietoja ja uusi traileri

Pelaajien pitää odotella vuoteen 2026 Persian prinssin modernisoitua seikkailua.

12.6.2024 09:55

Prince of Persia: The Sands of Timesta paljastettiin uusi traileri ja pelin julkaisu vuodelle 2026 viime viikonlopun Ubisoft Forward -tapahtuman yhteydessä.

Peli julkistettiin alun perin jo vuonna 2020, jolloin sen uusioversio oli ollut kehityksessä kaksi ja puoli vuotta. Aluksi peliä kehittivät Ubisoft Pune ja Ubisoft Mumbai. Uusioversiolle kaavailtiin tuolloin julkaisua jo tammikuussa 2021.

Pelin julkistustrailerin saaman negatiivisen reaktion jälkeen The Sands of Timen uusioversion julkaisua lykättiin useita kertoja. Viime vuonna ilmoitettiin vuoden 2003 alkuperäisen The Sands of Time -pelin tehneen Ubisoft Montrealin ottaneen kehityksen vastuullensa.

Viime kuussa Ubisoft kertoi pelin edistymisen olevan ”erinomaista” ja että Ubisoft Toronto oli liittynyt työstämään projektia yhteistyössä Far Cry 6: sta ja Watch Dogs Legionista vastanneen Ubisoft Montrealin kanssa.

– Pelillä on erityinen paikka monille meistä studiollamme. Muistan yhä, kuinka hauskaa minulla oli pelata alkuperäistä peliä, jossa oli vallankumouksellinen ajassa taaksepäin siirtymisen mahdollistava ominaisuus, Ubisoft Toronton toimitusjohtaja Darryl Long kommentoi uusioversiota pelitalon tuoreessa tiedotteessa.

Visiona on päivittää Prince of Persia: The Sands of Time nykypäivään alkuperäisen pelin henki säilyttäen:

– Nyt meillä on itsekin mahdollisuus siirtyä ajassa taaksepäin ja tuoda päivitetty teknologiamme, asiantuntemuksemme ja luovuutemme tämän klassikkopelin modernisoimiseksi yhteystyössä Ubisoft Montrealin kanssa, Darryl Long toteaa.

Virallista julkaisupäivää tai alustoja pelille ei vielä ole paljastettu.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa