Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament tekee paluun, Pokémon Gold ja Silver tuodaan samalla 3DS:lle

Nintnedo julkaisee uuden version Pokkén Tournament -taistelupelistä Switchille. Samana päivänä 3DS:llä päästään Virtual Consolen kautta käsiksi myös Pokémon Goldiin ja Silveriin.

6.6.2017 15:07

Nintendo on paljastanut uuden version Wii U:lta ja japanilaisista kolikkopelihalleista tutusta Pokkén Tournamentista. Pokémon-hirviöiden oma mätkintäpeli saa uuden version 22. syyskuuta, jolloin Switchille julkaistaan Pokkén Tournament DX.

Ensimmäisten tietojen perusteella DX on varsin kepeästi ehostettu versio pelin Wii U -versiosta. Uusi versio sisältää kaikki pelissä aiemmin nähdyt taistelijat sekä myös viisi uutta hirviötä: Darkrain, Scizorin, Empoleanin, Croagunkin Decidueyen. Pelaamaan päästään tällä kertaa myös joukkuepohjaisesti niin, että pelaajat valitsevat itselleen kerralla kolme taistelijaa, joilla he voivat otella peräkkäin.

Luonnollisesti peli tukee myös Switchin kannettavuutta. Kaksi pelaajat voivat pelata myös peliä kahdella erillisellä JoyConilla.

Samana päivänä Pokkén Tournament DX:n kanssa Nintendo tuo lisäksi 3DS:n Virtual Console valikoimaan uuden kaksikon klassisia Pokémon-pelejä. Tällä kertaa ostettavaksi sitä kautta saadaan Pokémon Gold ja Silver, jotka on varustettu Pokémon Bank -tuella. Siinä pyydystämiään hirvöitään voi siis siirrellä vielä esimerkiksi Pokémon Ultra Mooniin ja Ultra Suniin.

Lisää luettavaa