Resident Evil 7:n uuden konsolisukupolven versio ei sisälly PlayStation Plus Collection -pakettiin.

Capcom julkaisi aikaisemmin tällä viikolla PS5:lle ja Xbox Seriesille ehostetut versiot Resident Evil 7:stä sekä Resident Evil 2:n ja Resident Evil 3:n uusioversioista. Uudet versiot ovat olleet ilmaisia, jos omistuksesta on löytynyt entuudestaan edellissukupolven versiot. Julkaistu uuden konsolisukupolven versio ei kuitenkaan tule kaikkien Resident Evil 7 -pelaajien saataville.

Resident Evil 7 on mukana 20 peliä sisältävässä PS Plus Collectionissa, mutta PS5:lle julkaistun pelikokoelman haltijat eivät saa käyttöönsä ilmaista uuden sukupolven päivitystä. Mikäli PS Plus -tilaajat siis mielivät päästä käsiksi ehostettuun Resident Evil 7:ään, tulee heidän ostaa peli erikseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun PS Plus -tilaajat eivät pääse käsiksi uudistettuihin versioihin lisämaksutta. Viime vuonna myös Final Fantasy VII Remaken PS5-päivitys oli pitkään PS Plus -palvelun kautta pelanneiden ulottumattomissa, kunnes myös heidän sallittiin loppuvuodesta päivittää pelinsä PS5-versioon ilmaiseksi.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa