PlayStation Now saapuu satojen pelien kera

PS3-pelit PS4:lle ja muille laitteille tuova Sonyn pelivirtautuspalvelu saa julkaisunsa aikoihin satoja pelejä.

15.5.2014 10:00

Sony on kertonut PlayStation Now -pelivirtautuspalvelun sisältävän ilmestyessään varsin mittavan pelivalikoiman.

PS3-pelit mm. PS4:lle sekä muille PlayStation Now -yhteensopiville laitteille verkon välityksellä tuova palvelu julkaistaan Sonyn mukaan satojen pelien kanssa. Yhtiö järjesti äskettäin suljetun esittelytilaisuuden, jossa medialle esiteltiin mm. PS3:n Uncharted 3: Drake’s Deceptionia PS4:llä sekä Ratchet & Clank: Into the Nexusta PS Vitalla virtautettuna.

PlayStation Now on edelleen suljetussa testissä, mutta palvelun on määrä tulla pohjoisamerikkalaisten käyttäjien ulottuville kesän aikana. PS4:n ja Vitan ohella PlayStation Now toimii myös älytelevisioilla ja mobiililaitteilla. Ensimmäisten Now-yhteensopivien televisioiden joukko julkaistaan Yhdysvalloissa kesällä. Palvelun saapumista muualle maailmaan ei toistaiseksi ole vahvistettu.

Esimakua PS3-pelien saapumisesta PS4-käyttäjien ulottuville saatiin hiljattain, kun PS4-konsolin pohjoisamerikkalaiselle kauppapaikalle ilmaantui hetkeksi joukko PS3:lle julkaistuja pelejä. Pelien lataaminen tai pelaaminen ei toistaiseksi onnistunut, mutta kyseessä arvellaan olevan PlayStation Now’n testaamiseen liittyvä lipsahdus.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa