PlayStation-fanit, huomio – Pelaajan uusi kirjaprojekti on täällä!

PlayStation täyttää tänään 25 vuotta, ja Pelaaja-lehti tahtoo juhlistaa merkkipäivää jollain hyvin erityisellä. Lue siis lisää upouudesta kirjaprojektistamme!

3.12.2019 09:54

Pelaajan uusin kirjaprojekti on paljastunut, ja luvassa on melkoista nannaa PlayStation-faneille.

PlayStation-kansa – kuinka Pleikkari valloitti Suomen on kattava tietokirja ja historiikki PlayStationista ja sen matkasta suomalaisten pelaajien sydämiin. Pelaajan kulttuuritoimittaja Janne Pyykkösen päätoimittama kirja kertaa PlayStation-konsolit ja niiden parhaat pelit sukupolvi sukupolvelta ja kurkistaa myös rakastetun brändin kulissien taakse.

Pelkkä hakuteos PlayStation-kansa ei ole, vaan nimensä mukaisesti se kertoo PlayStationin tarinaa myös ainutlaatuisen suomalaisesta näkökulmasta. Kirjaan on kerätty yksinoikeushaastatteluja PlayStationin parissa jo 90-luvulta asti työskennelleiltä suomalaisilta merkkitekijöiltä, markkinoijilta, jälleenmyyjiltä ja pelinkehittäjiltä. Pelaaja on päässyt sukeltamaan myös Suomen PlayStationin omiin mainosarkistoihin, ja mukana onkin roimasti historian hämäriin vaipunutta materiaalia ajalta ennen internetiä.

Kirja ei tälläkään kertaa kuitenkaan synny tyhjästä, vaan sen toteuttamiseen tarvitsemme jälleen lukijoidemme tukea. PlayStation-kansa on jo Pelaajan kolmas Mesenaatti-palvelun kautta joukkorahoitettava kirjaprojekti, ja niistä kevyesti suurin ja kunnianhimoisin. Vastinetta rahoille on siis ehdottomasti tarjolla! 
 

Osoita tukesi projektille ja ennakkotilaa kirja täältä!

Lisää luettavaa