PlayStation 5:n Slim-version julkaisu lähestyy – Modern Warfare 3 -konsolipaketit putkahtivat julkisuuteen

Kiinnostaako kapeampi konsoli?

25.10.2023 09:00

Sonyn PlayStation 5 -konsolipäivityksen julkaisu lähestyy.

Äskettäin paljastettujen uusien PlayStation 5 -konsolimallien tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Sony kertoi kuitenkin kevennetyn ja visuaalisesti uudistetun PS5-painoksen saapuvan kauppoihin marraskuussa. Uusien konsolimallien julkaisusta on saatu kuitenkin tarkempaa vihiä verkkoon vuotaneiden kuvien kautta.

Aiemmin paljastettuja Call of Duty: Modern Warfare 3 -konsolipaketteja on verkossa julkaistun kuvamateriaalin perusteella alkanut päätyä jo kauppojen hyllyille. Kuvan mukaan konsolipaketti sisältää nimenomaan PS5-konsolin päivitetyn painoksen, jonka tunnistaa konsolin kaksiosaisesta sivupaneelista.

Uusien PS5-mallien julkaisusta on saatu tietoja myös luotettavaksi vuotajaksi osoittautuneelta billbil-kunilta. PS Plus -pelejä säännönmukaisesti julkistava billbil-kun on kertonut uusien Marvel’s Spider-Man 2 -konsolipakettien saapuvan kauppoihin 8. marraskuuta. Call of Duty: Modern Warfare 3 julkaistaan 10. marraskuuta, joten kyseiset konsolipaketit tulisivat oletettavasti myyntiin samoihin aikoihin.

Uudistetut PS5-mallit saapuvat aluksi kauppoihin vain Yhdysvalloissa. 450-550 euron hintaisten konsolipakettien Suomen julkaisusta ei ole vielä tällä haavaa tietoa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa