PlayStation 5 rikkoi kymmenen miljoonan myydyn kappaleen rajan – ”saatavuuden parantaminen pysyy prioriteettilistamme kärjessä”

MBL The Show 21 on myös menestys, kiitos osin ilmeisesti Game Passin.

2.8.2021 11:29

Kaikkiaan kymmenen miljoonaa PlayStation 5 -konsolia on tehnyt kauppansa maailmalla, Sony Interactive Entertainment on vahvistanut.

Myös PlayStation 5 -pelien myyntitietoja on valotettu. Huhtikuun lopulla saapuneen kotimaisen Housemarquen kehittämää Returnalia on myyty kuluttajille asti nyt 560 000 kappaleen edestä, kun taas kesäkuun pelitapaus Ratchet & Clank: Rift Apart on myynyt tähän mennessä 1,1 miljoonaa kappaletta. Myös PS4:lle saatavilla oleva Spider-Man: Miles Morales liikkuu puolestaan 6,5 miljoonassa kappaleessa.

Sonyn urheilupeli MLB The Show 21 on yltänyt myynneiltään niin PlayStationeilla kuin Xboxeilla yhteensä kahteen miljoonaan kappaleeseen. Erikseen Sony Worldwide Studios -pomo Hermen Hulst on kuitenkin vielä hehkuttanut pelin keränneen kaikkiaan neljä miljoonaa pelaajaa, mikä saattaa antaa viitteitä teoksen Game Pass -menestyksestä. MLB kun on saatavilla Xboxeille myös Microsoftin pelitilauspalvelun kautta.

Nykyisellä tuloksellaan PS5 myy edelleen nopeampaa tahtia kuin sen edeltäjä PlayStation 4. Sonylla silti myönnetään, että sillä on paljon tehtävänä, jotta laitteen saatavuus voisi vastata paremmin suureen kysyntään.

– Haluan pelaajien tietävän, että vaikka kohtaammekin yhä uniikkeja koko alaan ja muualle vaikuttavia haasteita ympäri maailman, pysyy saatavuuden parantaminen prioriteettilistamme kärjessä, SIE-toimitusjohtaja Jim Ryan lupailee.

Lähde: SIE (1), (2), Hermen Hulst (Twitter)

Lisää luettavaa