Gran Turismo -autopelisarjan uusin osa Gran Turismo Sport julkaistaan Suomessa 16. marraskuuta, Sony ja Polyphony Digital ovat vahvistaneet. 

Pelin julkaisupäivän yhteydessä on samalla selvinnyt, että Gran Turismo Sportin on määrä sisältää oletuksena kaikkiaan 137 ”premium-autoa”, joilla päästään huristelemaan 19 erilaisessa kilpa-ajokohteessa. Luvassa ei ole myöskään vain pelkkää asfaltilla kaahailua, vaan myös rapa saadaan pelissä roiskumaan.

Kuten jo aiemmin viime vuonna paljastettiin, nähdään pelissä keskeisessä asemassa niin sanottu kilpailullinen Sport-verkkotila, mutta yhtälailla peliin on luvattu mukaan myös ihan yksinpelisisältöäkin. Odotettavissa on muun muassa pelattavaa arcade-tilan ja kampanjamoodin muodossa. Tietysti ihan pelkälle autojen ihastelullekin on lisäksi tarjolla omat ominaisuutensa.

Kauppoihin Gran Turismo Sport saadaan sekä perusversion että myös muutaman erikoisversion kera. Erikoisversioista mukaansa voi pokata sekä ylimääräisen satsin virtuaalivaluuttaa peliin että lisää kosmeettisia muokkausvaihtoehtoja.

Ohessa Gran Turismo Sportin tuorein traileri. Uutta materiaalia Gran Turismo Sportista on tarkoitus myös paljastua myöhemmin vielä nyt torstaina. Tämä tapahtuu osana Sonyn kello 20.30 Suomen aikaa järjestämää verkkolähetystä, jota voi katsella vaikkapa suoraan Gran Turismon YouTube-kanavalta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa