PlayStation 4 päivittyy versioon 1.70, lisää toivottuja ominaisuuksia

Sony on julkaissut yksityiskohtia PlayStation 4:n tulevasta järjestelmäpäivityksestä

17.4.2014 12:35

PlayStation 4:n seuraavasta 1.70-järjestelmäpäivityksestä on julkaistu yksityiskohtia. Paketin toivotuimpia muutoksia on HDCP-salauksen poistuminen, mikä mahdollistaa PS4-videoiden ja -kuvien kaappaamisen suoraan HDMI-portin kautta. Päivitys lisää myös mahdollisuuden tallentaa USB-portin kautta.

1.70 -päivitys tuo myös PlayStation 4:n verkkokaupasta ennakkotilattuihin peleihin ennakkolatausmahdollisuuden. Ennakkotilatun pelin automaattinen lataus alkaa neljä päivää ennen pelin julkaisua, ja mikäli konsolin automaattilatausasetukset ovat määritetty oikein, peli on kokonaisuudessaan latautunut pelin virallisella julkaisuhetkellä.

Mukaan luvataan myös uutta Sharefactory-videoeditoria, jolla voi yhdistellä ja muokata PS4:n oman Share-ominaisuuden kautta otettua kuvamateriaalia. Mukaan voi liittää erilaisia leikkauksia, efektejä, musiikkia ja kommentointia, ja lopputuloksen voi lähettää suoraan Facebookiin tai tallentaa USB-portin kautta.

Sony ei vielä julkistanut 1.70-päivitykselle julkaisupäivää, mutta sen odotetaan ilmaantuvan ladattavaksi lähiviikkoina.

Ohessa Sharefactoryn esittelyvideo.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa