Sony julkaisee huomenna jälleen ilmaisen ns. firmware-päivityksen PlayStation 3:een, joka tuo konsoliin uusia ominaisuuksia. Huomenna myös PSP:lle voi ladata 5.00 -päivityksen.

PlayStation 3:n 2.50 -päivitys sisältää:

-Tuen tulevalle viralliselle PlayStation 3 -headsetille. Päivityksen myötä virallisella headsetillä pelatessaan voi nähdä näytöltä kuulokemikrofonin akun tilan, mute-vaihtoehdon ja äänenvoimakkuuden.

-Mahdollisuuden ottaa peleistä omia kuvia, joskin pelien pitää tukea tätä ominaisuutta. Vielä ei tiedetä mitkä pelit tulevat tätä ominaisuutta käyttämään. Todennäköisesti kovalevylle tallentuvia kuvia voi lähettää kaverilistalla oleville henkilöille ja myös siirtää muistitikulle.

-Päivitetty Trophy-käyttöliittymä sisältää uuden ja nopeamman tavan vertailla trophyja kaverilistalla olevien käyttäjien kesken. Sony toteaa myös, että Trophy-systeemiä kehitetään jatkuvasti monipuolisemmaksi.

-PS3:n selain saa Flash 9 -tuen

Näiden lisäksi päivitys sisältää myös paremmat hakuominaisuudet videoita katsellessa ja nyt voi määrittää ohjaimien ja konsolien sammuvan laitteiden oltua tietyn aikaa käyttämättömiä. Konsolin voi asettaa myös sammumaan nettilatausten loputtua.

Lisää luettavaa