Plants vs. Zombies saapuu Xbox Live Arcadeen. PopCap on nyt vahvistanut huhun viralliseksi ja pelin kerrotaan saapuvan ”aikaisin syyskuussa.” PopCapin mukaan XBLA-versio tulee ”sisältämään enemmän sisältöä kuin mikään aikaisempi versio pelistä.” Mukana on ”seitsemän pelimuotoa, mukaanlukien kaksi täysin uutta moninpelimuotoa, 12 uniikkia achievementia ja 21 minipeliä.”

Peli tulee sisältämään kaikki 50 alkuperäistä tasoa ja niiden lisäksi myös Puzzle, Survival ja Zen Garden -moodit. Pelissä on myös uusi pelimuoto jossa pelaajat voivat kustomoida oman talonsa – täten voit kävellä katua eteenpäin ja tarkastella kavereidesi koteja tapana tarkastaa heidän etenemisensä pelissä.

Peli maksaa 1200 Microsoft pointsia (n. 15 euroa) Xbox Live Arcadessa, mutta pelistä on myös tulossa retail-versio, joka on pakattu samaan pakkaukseen PopCap-pelien Zuman ja Pegglen kanssa. Sama paketti julkaistaan myös PC:lle ”Game of the Year Editionina”, joista rajatussa määrässä on mukana myös zombie-figuuri. Retail-paketti maksaa yhdysvalloissa 19,99 dollaria.

Lähde: 1Up

Lisää luettavaa