Plants vs. Zombies -räiskintä vahvistui viimein PlayStationeille

Plants vs. Zombies: Garden Warfaren PlayStation-versiot on nyt vahvistettu. Niiden julkaisua saadaan kuitenkin odottaa aina elokuuhun.

29.5.2014 14:16

PopCapin omalaatuinen zombiräiskintä Plants vs. Zombies: Garden Warfare on vahvistettu viimein virallisesti PlayStationeille. Sekä PlayStation 3:lle että PlayStation 4:lle peli saadaan Euroopassa elokuun 21. päivä.

PopCapilla luvataan, että Garden Warfare hyödyntää PlayStation 4:llä 1080p-resoluutiota ja pyörii 60 ruudun sekuntivauhtiin yltävällä ruudunpäivityksellä. Sisällöllisesti PS4-versio näyttäisi myös vastaavan pelin Xbox One -versiota, sillä perusräiskinnän ohella mukana nähdään sekä jaetun ruudun yhteistyötila että mobiililaitteiden avulla pelattava Boss Mode.

PlayStation 4:llä Garden Warfarea voi pelata lisäksi Vitaa hyödyntäen. Kummallakin Pleikkarilla peli sisältää myös jo heti kättelyssä kaiken siihen jo aiemmin julkaistun ilmaisen lisäsisällön.

Kirjoitushetkellä Plants vs. Zombies: Garden Warfare on ollut saatavilla Xbox Onella ja Xbox 360:lla jo parikin kuukautta. Pc:lle peli tekee tuloaan kesäkuussa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa