From Softwaren uusi toimintaroolipeli Dark Souls III julkaistaan Euroopassa 12. huhtikuuta, julkaisija Bandai Namco on vahvistanut viimein myös virallisesti.

Peli saadaan kauppoihin kaikkiaan kolmen erilaisen erikoisversion muodossa. Pelin tietyiltä jälleenmyyjiltä ennakkotilanneet voivat odottaa pääsevänsä käsiksi Apocalypse Editioniin, joka itse pelin lisäksi tarjoaa ostajalleen metallikannet sekä pelin virallisen ääniraita-CD:n. Asteen suurempi Collector’s Edition sisältää vastaavasti kaiken edellä mainitun sekä myös taidekirjan, Red Knight -figuurin, kangaskartan ja kolme kangasmerkkiä noin 130 euron hintaan.

Kaikkein mittavin versio Dark Souls III:sta on Prestige Edition. Se vastaa sisällöltään muuten Collector’s Editionia, mutta samalla siihen on ujutettu mukaan 40-senttinen Lord of Cinder -erikoisfiguuri. Bandai Namco ei ole vahvistanut paketille vielä virallista hintaa Euroopassa, mutta aikaisempien vuotojen perusteella hintalappu voisi kohota jopa satoihin euroihin.

Dark Souls III saapuu samanaikaisesti niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Ohessa tuore traileri ja pelikuvaa pelistä.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa