Pidä kiinni selkärangastasi: Mortal Kombat X julkistettiin!

Mortal Kombat X on kehitteillä NetherRealm Studiosilla. Näin lupaa uusi virallinen traileri.

2.6.2014 17:10

Mortal Kombat -sarja jatkuu vuonna 2015. Pelisarjasta nykyisin vastuussa oleva NetherRealm Studios on vahvistanut asian uudella trailerilla, joka paljastaa viimein virallisesti Mortal Kombat X:n olevan tosiaan kehitteillä.

Mortal Kombat -sarjan YouTube-kanavalla tarjotun kuvauksen mukaan pelisarjan uusin osa pyrkii tuomaan yhteen dynaamisen pelattavuuden ja elokuvamaisen visuaalisen tyylin ennennäkemättömällä tavalla. Muuten yksityiskohdat ovat vielä vähissä ja näin esimerkiksi pelin alustoista ei ole vielä virallista tietoa. Traileri vihjaa kuitenkin, että ainakin Injusticessa nähdyt interaktiiviset ympäristöt saattavat olla jatkossa osa myös Mortal Kombatia.

Uudesta Mortal Kombatista on saatu vihiä jo tovin aikaa. Sen ohella, että pelisarjan luoja Ed Boon on Twitter-tilillään pitänyt yllä omaa eriskummallista laskuriaan jo tovin aikaa, on netissä nähty vilauksia jo myös peliä markkinoivasta julisteesta. Aikaisemmin tänä vuonna näyttelijä Kiefer Sutherland ilmaisi myös, että hän on ollut tekemässä uutta Mortal Kombatia.

Päivitys kello 18.20: Warner Bros. on vahvistanut Mortal Kombat X:n saapuvan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin. Pelin on määrä tarjota aiempaa enemmän valinnanvaraa hahmojen suhteen, sillä taistelijoista on tällä kertaa olemassa erilaisia variaatioita taistelutyyleineen ja taktiikoineen. Mukana nähdään myös verkkopuoli, joka pitää kirjaa kaikkialla maailmassa tapahtuvista otteluista ja pyrkii näin luomaan jatkuvan ja globaalin kilpailun pelaajien välille.

Lähde: Ed Boon (Twitter)

Lisää luettavaa