Petturi on mustavalkoinen, ja iskee loppukuussa

Blackpowder Gamesin ensimmäinen peli alkaa valmistua. Betrayer saadaan vielä jakeluun maaliskuun aikana.

11.3.2014 00:55

Entisten No One Lives Forever– ja F.E.A.R.-kehittäjien käsissä syntynsä saanut pc-peli Betrayer on luokiteltavissa pian valmiiksi tuotteeksi. Blackpowder Games -studion katon alla työstetty peli on saanut nyt julkaisupäivän, joka koittaa 24. maaliskuuta.

Betrayer tuotiin julki aikoinaan viime elokuussa, minkä jälkeen se nopeasti saapui saataville varhaisen versionsa osalta Steamin Early Access -osastolle.  Vielä ennen virallista julkaisuaan sen voikin napata itselleen Höyryn valikoimista 14 eurolla, kunnes maaliskuun lopulla hinta kohoaa noin 19 euron tuntumaan.

Hypätessään Betrayerin maailmaan löytää pelaaja itsensä keskeltä 1600-luvun amerikkalaista erämaata, jossa piisaa sekä mysteerejä selvitettäväksi, aarteita metsästettäväksi että myös eriskummallisia kummituksia tapettavaksi. Aikakauteen sopien sankarit saavat matkallaan avuksi muun muassa niinkin kovaa kalustoa kuin jousipyssyjä ja tussareita, joten tunnelmallisen mustavalkoisuuden keskellä ei räiskitä myöskään aivan kuin Rambo konsanaan.

Lähde: Blackpowder Games

Lisää luettavaa