Päivitys:

Perfect Darkin Xbox 360 -versio on kuten olettaa saattaa, supersulava (60fps, 1080P) ja toimiva. Grafiikkaa ei erityisesti ole lähdetty muokkaamaan, vaan pelille on tehty teräväpiirtokasvojenkohotus. Ohjaus tuntui erinomaiselta ja Perfect Darkin pelaaminen aiheutti melkoisen nostalgisia fiiliksiä. Moninpeli onnistuu tietenkin neljän pelaajan kesken jaetulla ruudulla, mutta mukaan on myös ympätty nettimoninpeli. Perfect Dark julkaistaan maaliskuussa Xbox Live Arcadessa.

Ehkäpä siisteintä oli se, että peliä esitteli itse Ken Lobb, jonka mukaan nimettiin Goldeneyen legendaarinen Klobb-ase. Microsoftin ostaessa Raren, Lobb siirtyi myöskin Nintendolta Microsoftin palvelukseen.

(Thomas)

Nintendo 64:n arvostetuimpiin peleihin kuuluva fps-peli Perfect Dark palaa maaliskuussa, kun peli julkaistaan Xbox 360:lle. Pelin julkaisukuukausi vahvistettiin juuri hetki sitten San Franciscossa X10-tapahtumassa.

Live Arcadeen ilmestyvä Perfect Dark on sama peli, joka nähtiin aikoinaan Nintendo 64:llä, mutta teknisesti uudistuneena. Luvassa muun muassa verkkomoninpeliä, uudistunutta grafiikkaa ja parantunutta ruudunpäivitystä.

Lisää luettavaa