Pennit pöytään! Joulualennukset saapuivat Steamiin ja Xbox Games Storeen

Steamin vuosittainen joulutalvimikälieale on täällä taas. Samalla Xbox Games Storessa on leikattu myös runsaalla kädellä hintoja.

22.12.2015 19:38

Joulumieli on vallannut sekä Steamin että Xbox Games Storen, sillä talvialennusmyynnit ovat startanneet molemmilla kauppapaikoilla. Steamissa tarjouksia odotettavissa on aina tammikuun 4. päivän iltaan asti, kun taas Xboxeilla diilejä on mahdollista hyödyntää aina siihen asti, kunnes tammikuun 7. päivä käy niskanpäälle.

Steamissa alennukseen luvataan jälleen tuhansia pelejä, joskin ainakin näin ensimmäisenä päivänä tarjouksia näyttäisi olevan kehissä vielä vasta sellaiset 150 kappaletta. Xboxeillakin alennuksia tuodaan tarjolle muutamissa aalloissa, joita on luvassa sekä päivittäistä että viikottaista sorttia.

Steamissa alennuksia voi pitää silmällä niin palvelun etusivulla kuin myös tästä listasta. Xbox-tarjoukset ovat vuorostaan nähtävillä sekä Major Nelsonin blogissa että myös Xbox Storen alennussivuilla.

Alennusten yhteydessä Steamissa käyntiin on laitettu nyt Pohjoisnapa Noiriksi kutsuttu sarjakuva, jota voi seurata läpi tästä. Päivittäin Steam tarjoaa taas myös uuden keinon ansaita Steam-keräilykortteja käymällä läpi pelejä, joita palvelu suosittelee sinulle joulualen aikana.

Päivitys kello 21:30: Steamissa olevien alennusten määrä on räjähtänyt nyt noin kymmeneentuhanteen.

Lisää luettavaa