Pelipalvelun naisperustaja saa roimasti enemmän häirintäviestejä kuin kollegaveljensä

Verkkopelipalvelun perustaja vertaili samaiaan viestejä veljensä vastaaviin.

24.10.2014 16:43

Emily Greer pyörittää verkkopelipalveluihin keskittynyttä Kongregate-saittia. Eilen julkaistussa blogitekstissään hän on vertaillut saamiaan häirintäviestejä veljensä vastaaviin. Emily Greer perusti sivuston veljensä kanssa. Seitsemän vuoden aikana molemmat heistä ovat vastaanottaneet noin 2500 viestiä palvelun käyttäjiltä. Osa viesteistä on ollut yksityisviestejä, osa julkisia.

Emily Greerin veli Jim on saanut seitsemän vuoden aikana ainoastaan yhdeksän herjaavaa ja uhkaavaa viestiä, joista kaksi on ollut sävyltään seksuaalisia. Emily Greer itse on saanut samassa ajassa 36 herjaavaa ja uhkailevaa viestiä. Näistä viesteistä yhdeksän on sisältänyt seksuaalisesti herjaavaa tai uhkailevaa sisältöä. Seksuaalista viesteistä moni vihjaili insestisellä suhteella Emilyn ja tämän veljen välillä. Emily Greer on saanut siis noin neljä kertaa enemmän herjaavia ja uhkaavia viestejä kuin veljensä.

Emily Greer painottaa, ettei ole tuonut omissa viesteissään sukupuoltaan esiin millään tavalla: Herjaavat ja uhkaavat viestit on lähetetty ainoastaan siksi, että Emily Greer on nainen.

Lähde: Polygon.

Edit 19.40: Nimi Green vaihdettu oikein eli Greeriksi!

Lisää luettavaa