Mittava peliale saattaa PlayStation Storen uuteen vuoteen

Alennuskampanjat jatkuvat PlayStation Storessa seuraavaksi tammikuuta juhlivalla alella. Luvass apelattavaa niin PS3:lle, Vitalle kuin PSP:llekin. Xboxilla vuorostaan jaossa on ilmaisia susia.

27.12.2013 22:12

Joulu on ohi ja on aika odottaa uuden vuoden alkamista, mikä tällä viikolla on ollut nähtävissä varsinkin PlayStation Storessa. Pitkin joulukuuta jatkunut 12 Deals of Christmas -alennuskampanja päättyi hiljattain Joulupukin lähdettyä töihin ja nyt sen on saapunut korvaamaan ”Tammikuun alennusmyynti”.

Aina tammikuun loppuun asti kestävä tarjouskampanja tarjoaa pelattavaa niin PlayStation 3:lle, Vitalle kuin PSP:llekin. Mukana on muun muassa räiskintää Borderlands 2:n kanssa, vauhdikasta 2D-toimintaa Muramasa Rebirthin johdolla ja roolipelattavaa Mass Effect -sarjan tahtiin.

Listan tarjouksista löytää PlayStation Blogin sivuilta. Huomaathan, että osa tarjouksista päättyy aiemmin kuin osa.

Muistathan myös, että esimerkiksi sekä Xbox Livessä, GOG.comissa että Steamissa meneillään on edelleen myös omat alensa. Xbox Livestä pelaajat voivat myös napata The Wolf Among Usin ensimmäisen episodin ilmaiseksi aina vuoden loppuun asti.

Lisää luettavaa