Suomen suurin videopelilehti Pelaaja osoittaa, että yhdistämällä printin ja internetin voi synnyttää vahvoja aikakauslehtibrändejä.

Lukijoita Suomen suurimmalla videopelilehdellä on tuoreen tutkimuksen mukaan jo 75 000 (KMT Lukija 2008 / Kevät). Pelaaja osallistui nyt ensimmäistä kertaa vuosittaiseen Kansalliseen mediatutkimukseen (KMT). Pelaajan lukijaestimaatti on koostettu kevään 2008 puolivuotisaineistosta.

Pelaaja-lehti näkyy myös vahvasti verkossa sivustolla www.pelaajalehti.com, joka on eräs Suomen suosituimmista aikakauslehtien verkkosivustoista. Sivustolla vierailee yli 27 000 eri kävijää viikoittain (TNS Metrix 2008/37).

”H-Townin strategiana on jo pitkään ollut yhdistää vahva verkkoyhteisö printtituotteen tueksi. Lehtien ilmestymisen välillä keskustelu, osallistuminen ja harrastus jatkuu lehden verkkosivuilla, jolloin Pelaaja on aina läsnä konsolipelaajan arjessa”, kertoo H-Townin toimitusjohtaja Harri Manninen.

Vuonna 2002 perustettu Pelaaja-lehti on Suomen suurin videopelilehti ja konsolipelaamisen vankka äänenkannattaja. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa ja julkaisee H-Town Oy.

KMT on Levikintarkastus Oy:n ja lehtikustantajien tilaama, jatkuvasti käynnissä oleva tutkimus, jossa haastatellaan puhelimitse vuosittain noin 28 000 iältään 12 vuotta täyttäneitä mannersuomalaisia. Tutkimuksen on toteuttanut TNS Gallup Oy.

Lisää luettavaa