Pelaaja-lehden syyskuun numero 144 on ilmestynyt. Sen sivuilla haastatellaan muun muassa EA Sportsin Andy Agostinia, joka on NHL-pelisarjan pitkäaikainen tuottaja.

Pistimme miehen koville NHL 15 -aiheisilla kysymyksillä, totta kai hieman sinivalkoiset lasit silmillä. EA Sports nimittäin listasi Tuukka Raskin ja Pekka Rinteen vain NHL 15:n viidenneksi ja neljänneksi parhaaksi maalivahdiksi, kun taas listan kärjessä komeilee Ruotsin Henrik Lundqvist. Mitäs pelleilyä nyt tuollainen on?

– Me emme voi itse vaikuttaa pelaajien kykypisteisiin, meillä on ihan omat ihmiset sitä varten! Pekka Rinne oli viime vuonna paljon loukkaantuneena. Tuukka Rask voitti viime vuonna parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina-palkinnon, joten hänellä meni kyllä hyvin. Ainahan tällaiset listaukset aiheuttavat parranpärinää. Tiimimme kuitenkin analysoi pelaajat tarkkaan heidän tilastojensa perusteella, ja yritämme olla mahdollisimman puolueettomia. Sen voin kuitenkin luvata, että jos sinulla on Rinne tai Rask maalivahtina, voitat paljon pelejä, Agostini vakuutteli Pelaajalle.

NHL 15 -haastattelun ja muun muassa Civilization: Beyond Earthin, Dragon Age: Inquisitionin, Quantum Breakin ja Assassin’s Creed Roguen ennakot voi lukea kokonaisuudessaan syyskuun Pelaaja-lehdestä 144, joka on nyt saatavilla hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan!

Tutustu tästä lehden muuhun sisältöön!

Lisää luettavaa