Pelaa Battlefield 4:ää ilmaiseksi pc:llä

DICE:n Battlefield 4 -räiskintä on pelattavissa viikon ajan ilmaiseksi EA:n Origin-palvelussa.

8.8.2014 05:00

Viime syksynä ilmestynyt Battlefield 4 on tuorein Origin Game Time -palveluun liittynyt julkaisu.

Game Time tarjoaa EA:n Origin-jakelualustan käyttäjille mahdollisuuden testata pelien kokoversioita ilmaiseksi rajoitetun ajan. Battlefield 4:n testaamiseen aikaa on annettu varsin ruhtinaallisesti, sillä ruotsalaiskehittäjä DICE:n räiskintäpeli on tarjolla viikon, eli tarkalleen ottaen 168 tunnin, ajan pelin ensimmäisestä käynnistyskerrasta. Game Time sisältää koko pelikokemuksen, eli Battlefield 4:n kokeilijat voivat testata sekä verkkopeliä että yksinpelikampanjaa viikon ajan.

Battlefield 4 on ladattavissa ilmaiseksi Originista ensi perjantai-aamuun saakka, mutta oman testiviikkonsa voi aloittaa koska hyvänsä. Testiviikon aikana avattu pelisisältö ja ansaitut saavutukset säilyvät myös testijakson jälkeen, mikäli Battlefield 4:n päätyy hankkimaan Origin-tililleen.

Origin Game Time on tarjonnut aikaisemmin mm. 48 tunnin testijakson Respawn Entertainmentin Titanfall-räiskintään. Tällä hetkellä tarjolla on Battlefield 4:n lisäksi myös mahdollisuus testata parin vuorokauden ajan Kingdoms of Amalur: Reckoning -toimintaroolipeliä.

Lähde: Origin

Lisää luettavaa