Paradoksi iski Humble Bundleen – strategiaa ja sekasortoa tyrkyllä venyvään hintaan

Humble Paradox Bundle pyrkii tukemaan hyväntekeväisyyttä strategian, toiminnan, roolipelaamisen ja muun hurjan sekasorron voimin.

14.5.2015 12:01

Paradox Interactive on viimeisin yhtiö, joka on ryhtynyt läheiseen yhteistyöhön Humble Bundlen kanssa. Osoitteessa HumbleBundle.com myynnissä on vielä seuraavat hieman vajaat kaksi viikkoa Humble Paradox Bundle, jolla haltuunsa voi saada esimerkiksi läjän kehuttua strategiapelattavaa ostajan itsensä määrittelemään hintaan. Hyväntekeväisyyttäkin pääsee jälleen myös ostoksen ohessa tukemaan.

Oletuksena Humble Paradox Bundlen sisältö koostuu seuraavista tuotoksista:

  • War of the Roses: Kingmaker
  • Magicka + The Other Side of the Coin ja Horror Props Item Pack -laajennukset
  • Knights of Pen & Paper +1 Edition
  • Victoria II
  • Magicka Wizard Wars – Paradox Platypus Robe -asuste

 

Vanhaan tuttuun malliin paketin kokoa voi jälleen myös kasvattaa, mikäli siihen on valmis syytämään rahaa enemmän kuin ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet. Tällöin pakettiin lisättävät tuotokset ovat Hearts of Iron III, Impire, Crusader Kings II ja sen Sons of Abraham -laajennus, Paradox Interactive Music Hits! – Platypus Edition -ääniraita sekä joukko myöhemmin paljastettavia pelejä.

Maksamalla paketista kerralla enemmän kuin 15 dollaria saa siihen osaksi myös vielä Europa Universalis IV:n ja sen Conquest of Paradise -laajennuksen. 35 dollarilla päälle lisätään myös Paradox-aiheinen t-paita ja Magicka-teemaisia nappeja.

Humble Paradox Bundlen tukemat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat The AbleGamers ja Extra Life. Niiden ohella paketin ostamalla tukea voi toki jälleen antaa myös Humble Bundlelle ja Paradoxille itselleen.

Lisää luettavaa