Palvelimien vuokraus pian myös konsolien Battlefield 4:ään

Electronic Artsin suunnalta lupaillaan, että omien Battlefield 4 -palvelimien vuokrauksen pitäisi onnistua konsoleillakin piakkoin.

11.3.2014 01:29

Battlefield 4:ää konsoleilla pelaavien pitäisi piakkoin pystyä vuokraamaan moninpelipalvelimia käyttöönsä. Asia on tullut ilmi Battlefieldin virallisilta foorumeilta yhteisövastaava EA_Stivin näppäimistöstä.

– Kyllä, se on tulossa. Meillä ei ole jakaa informaatiota aiheesta vielä, mutta se on tulossa pian! Pitäkää katseenne Control Roomissa ja Battlefield-blogissa, sillä näitä kanavia pitkin näet todennäköisesti julkistuksen ensimmäisenä, yhteisövastaava kertoi vastauksena erään pelaajan vuokrauskysymykseen.

Palvelimien vuokraus on parhaillaan mahdollista luonnollisesti jo pc:llä. Vuokraamalla käyttöönsä oman palvelimen voivat pelaajat määrittää niihin esimerkiksi omia sääntö- ja kartta-asetuksia ja näin siis hallita käytännössä omia verkkomatsejaan.

Myös Battlefield 3 on tarjonnut palvelimien vuokrausta kaikilla alustoilla, joskin konsoleille se saatiin myös aikoinaan viiveellä.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa