Palaa mainion NieR: Automatan alkulähteille – NieR Replicant ver.1.22474487139… paljastui PS4:lle, Xboxille ja pc:lle

Ensimmäinen NieR palaa uusitussa kuosissa.

29.3.2020 14:05

NieR: Automataa edeltänyt alkuperäinen NieR-toimintaroolipeli on tekemässä paluun. Square Enix on paljastanut sarjan kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi paketin nimeltä NieR Replicant ver.1.22474487139…, joka ehostaa kulttiklassikon PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Squarella ei olla haluttu kutsua peliä niinkään remasteriksi tai uusioversioksi, mutta mukaan saadaan kyllä uutta sisältöä ja myös ääninäyttelyä laitetaan uusiksi. Tuoreen version pääkehityksestä vastaa japanilaisstudio Toylogic, joskin niin sarjan luoja Yoko Taro, tuottaja Yosuke Saito, säveltäjä Keiichi Okabe kuin Automatan suunnittelija Takahisa Taura ovat olleet mukana kehityksessä.

Nimensä mukaisesti uusi julkaisu perustuu lähtökohtaisesti alkuperäisen NieR-pelin Replicant-versioon. Kyseessä oli pelin japanilainen PlayStation 3 -versio, jota tähditti nuorempi versio päähenkilö Nieristä. Xbox 360:llä maassa nähtiin vuorostaan vanhemmalla sankarilla varustettu NieR: Gestal -niminen versio, joka tuotiin lopulta länsimaihin molemmilla alustoilla.

Paluun tekevän ensimmäisen NieRin ohella Square Enix on paljastanut Japania varten vielä mobiilipeli Nier Re[in]carnationin. Senkin traileri on nähtävissä ohesta.

Lähde: RPG Site

Lisää luettavaa